JELEC TLOUŠŤ

TLOUŠŤ S NÁDIVKOU

01.10.2015 00:00
ryba jelec tloušť 1/2 dílu rozlámaného sýru Niva 1/2 dílu nasekaných vlašských ořechů Nádivkou z nivy a ořechů naplníme tloušťovi břišní dutinu, kterou uzavřeme např. párátky, na rybu položíme kolečka citronu a zapečeme v troubě. Vzhledem k tomu, že niva je dostatečně slaná, tak rybu nesolíme.

KAPŘÍ HRANOLKY

TŘEBOŇSKÉ KAPŘÍ HRANOLKY

22.08.2016 00:00
Odkaz na video a recept: Třeboňské kapří hranolky

LÍN OBECNÝ

LÍN PODLE PŘEVOZNÍKA VÁNI

01.10.2015 00:00
ryba lín obecný kmín marináda: voda, citronová šťáva, drcený česnek, cibulka, zelená paprika, bobkový list, nové koření, olivový olej, sůl, ocet Neoškrábaného lína (šupiny se rozpustí) nasolíme a nakmínujeme a naložíme do marinády nejméně na 24 hodin, poté jej upečeme. Kosti se buď úplně ztratí...